Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2015
Tom
70
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Oddziaływanie preparatów chemicznych stosowanych w cukrowniach na biodegradację zanieczyszczeń ścieków i biocenozę wód
(
Polec B.
,
Baryga A.
)
artykuł:
Jakość żywieniowa, sensoryczna i mikrobiologiczna koncentratów i otrzymanych z nich past z udziałem preparowanej fasoli kolorowej Red Kidney
(
Kulczak M.
,
Blasinska I.
,
Luczak H.
)
artykuł:
Zastosowanie metody komputerowej analizy obrazu do oznaczenia zdolności utrzymania wody własnej przez mięso
(
Makala H.
)
artykuł:
Metody szkolenia zespołu analizy sensorycznej w aspekcie spełnienia wymogów akredytacji
(
Danielczuk J.
,
Halasinska A. G.
,
Skapska S.
)
artykuł:
Zbadanie i określenie czynników decydujących o klarowności roztworu cukru białego
(
Suminska T.
,
Gajewnik B.
,
Walerianczyk E.
)
artykuł:
Czynniki wpływające na wydzielanie kwasu dipikolinowego z przetrwalników Alicyclobacillus acidoterrestris poddanych działaniu wysokiego ciśnienia hydrostatycznego
(
Porebska I.
,
Sokolowska B.
,
Wozniak L.
)
artykuł:
Analiza korelacji pomiędzy parametrami tekstury wybranych przetworów mięsnych a ich składem chemicznym w zależności od zastosowanej sondy pomiarowej
(
Rudy M.
,
Stanislawczyk R.
,
Gil M.
)
artykuł:
Porównanie struktury i tekstury oraz jakości sensorycznej mięśni piersiowych wybranych gatunków ptactwa łownego i hodowlanego
(
Balowski M.
,
Kotowicz M.
,
Zochowska-Kujawska J.
,
Pytel-Zajac O.
,
Tyrka M.
,
Kubaj M.
)
artykuł:
Wpływ zmian objętości hodowli inokulacyjnej Streptoverticillium mobaraense na aktywność transglutaminazy pochodzenia mikrobiologicznego
(
Pietracha D.
,
Zdziennicki F.
,
Misiewicz A.
,
Szewczuk K.
,
Mikolajczuk-Szczyrba A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.