Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2012
Tom
56
Numer
07-08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07-08
artykuł:
Fundusze promocji produktów rolno-spożywczych
(
Wozniak Z.
)
artykuł:
I Ogólnopolski Dzień Soku i Wielki Finał Konkursu "Pije sok przez cały rok"
(
map
)
artykuł:
Zakład Technologii Piwa, Słodu i Żywności Prozdrowotnej
artykuł:
Samodzielna Pracownia Gorzelnicza w Bydgoszczy
artykuł:
Zakład Technologii Przetworów Owocowych i Warzywnych
artykuł:
Zakład Mikrobiologii
artykuł:
ITM Polska 2012 - poszukiwanie dróg do wdrażania innowacji i technologii
(
Piotrowski D.
)
artykuł:
Owoce i warzywa mają własne programy promocyjne
(
A.L.
)
artykuł:
Sterylizacja napojów z zastosowaniem płyt filtracyjnych
(
Mazur J.
)
artykuł:
Ozonem w warzywa. Wywiad z Robertem Muszańskim, właścicielem firmy WOFIL Ozone Technology
(
Oleksy K.
)
artykuł:
Brau Beviale 2012. Konferencja przed targami
(
Oleksy K.
)
artykuł:
Oddział Cukrownictwa w Lesznie
artykuł:
Gdy spirytus ma gorzki smak. Ogolnopolskie Forum Gorzelników
(
Inorowicz J.
)
artykuł:
Charakterystyka owoców wybranych odmian rokitnika pospolitego (Hippophae rhamnoides L.) uprawianych w Polsce
(
Lipowski J.
,
Marszalek K.
,
Skapska S.
,
Jasinska U.
)
artykuł:
Postępy w technologii i ocenie produktów z owoców i warzyw. IV Ogólnopolska Konferencja Naukowa PTTŻ
(
Kolodziejczyk K.
)
artykuł:
100 lat Instytutu Przemysłu Rolno-Spożywczego. Konferencja jubileuszowa w Galerii Porczyńskich
(
Karwowska A.
)
artykuł:
Oddział Technologii Mięsa i Tłuszczu
artykuł:
Inni mają koniak, whisky, a my - Starkę, jeszcze mamy...
(
Jarosz L.
)
artykuł:
Przetwory kukurydziane a wydajność procesu pozyskiwania wyciągów słodowych
(
Blazewicz J.
,
Zembold-Gula A.
,
Kupisz K.
)
artykuł:
Która woda najlepiej gasi pragnienie fanów na Facebooku? (2)
(
Orlowski D.
)
artykuł:
Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności w Łodzi
artykuł:
Zakład Analizy Żywności
artykuł:
IBPRS - podwójny jubileusz. Rozmowa z prof. dr. hab. Romanem Grzybowskim, wieloletnim dyrektorem Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
(
Przegalinska M. J.
)
artykuł:
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa
artykuł:
Jakość i nowoczesność decydują o naszej pozycji na rynku
(
Przegalinska M.
)
artykuł:
Oddział Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych w Poznaniu
artykuł:
Ceny skupu owoców i warzyw w II kwartale 2012 r.
(
Strojewska I.
,
Smolenski T.
,
Stepka G.
)
artykuł:
Zakład Technologii Fermentacji
artykuł:
Zagospodarowanie odpadów z hodowli pieczarek metodą fermentacji metanowej
(
Cebula J.
,
Jarzabek S.
)
artykuł:
W gospodarce oprócz liberalizmu ważny jest solidaryzm. Wywiad z Tadeuszem Pokrywką, autorem stałego cyklu "Widziane z Wiejskiej", prezesem Krajowej Izby Gospodarczej "Przemysł Spożywczy"
(
Przegalinska M.
,
Karwowska A.
)
artykuł:
New product development - jak opracowywać nowe napoje funkcjonalne, cz.I
(
Bogacz A.
)
artykuł:
Składniki zwiększajace libido w napojach funkcjonalnych
(
Bogacz K.
)
artykuł:
Doskonalenie jakości żywności z owoców, warzyw i grzybów. V Ogólnopolska Konferencja Naukowa PTTŻ
(
Gebczynski P.
,
Slupski J.
)
artykuł:
Osiemdziesiąt lat minęło... trudnych, pracowitych, dobrych. Jubileusz Spółdzielni Pszczelarskiej APIS w Lublinie
(
Karwowska A.
)
artykuł:
Trendy w technologii produkcji piwa
(
Kordialik-Bogacka E.
)
artykuł:
Prezentacja projektu "Innowacje - to proste" w Związku Rzemiosła Polskiego
(
Lazarowicz A.
)
artykuł:
Najnowsze zmiany przepisów dotyczących substancji dodatkowych - glikozydy stewiolowe oraz barwniki z Southampton
(
Gajda-Wyrebek J.
,
Kuzma K.
,
Jarecka J.
,
Switka A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.