Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1989
|
4
|
Tytuł artykułu
Badania nad możliwością wykorzystania łubinu słodkiego w piekarstwie. Część II. Wykorzystanie preparatów białkowych z łubinu jako dodatków do chleba żytniego
Autorzy
Bartnik M.
,
Jakubczyk T.
,
Tomala K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1989
Numer
4
Opis fizyczny
s.6-7,rys.,tab.
Twórcy
autor
Bartnik M.
Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Jakubczyk T.
Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Tomala K.
Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4bedaa4a-67e9-441b-92dd-fc5db2222e51
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.