Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii. Suplement
2017
|
56
|
1
|
Tytuł artykułu
Degradation of Bisphenol A by whole culture of Myrothecium roridum and its crude laccase-like multicopper oxidases
Autorzy
Jasinska A.
,
Kedziora M.
,
Jezewicz M.
,
Radzioch M.
,
Goralczyk A.
,
Dlugonski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii. Suplement
Rocznik
2017
Tom
56
Numer
1
Opis fizyczny
p.47
Twórcy
autor
Jasinska A.
Department of Industrial Microbiology and Biotechnology, Faculty of Biology and Environmental Protection, University of Lodz, Lodz, Poland
autor
Kedziora M.
Biotechnology and Microbiology Students’ Society “Bio-Mik”, Department of Industrial Microbiology and Biotechnology, University of Lodz, Lodz, Poland
autor
Jezewicz M.
Biotechnology and Microbiology Students’ Society “Bio-Mik”, Department of Industrial Microbiology and Biotechnology, University of Lodz, Lodz, Poland
autor
Radzioch M.
Department of Industrial Microbiology and Biotechnology, Faculty of Biology and Environmental Protection, University of Lodz, Lodz, Poland
autor
Goralczyk A.
Department of Industrial Microbiology and Biotechnology, Faculty of Biology and Environmental Protection, University of Lodz, Lodz, Poland
autor
Dlugonski J.
Department of Industrial Microbiology and Biotechnology, Faculty of Biology and Environmental Protection, University of Lodz, Lodz, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4b95493f-edbb-4285-a549-bc94a044d1e0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.