Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2013
|
61
|
03
|
Tytuł artykułu
CBP - technologia, która zmieniła Anglię
Autorzy
Piesiewicz H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Anglia
piekarstwo
technologia produkcji
technologia CBP
metoda CBP zob.technologia CBP
Chorleywood bread process zob.technologia CBP
maka
jakosc
ciasto
miesienie
pieczywo
procesy produkcyjne
receptury
ciasto pszenne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2013
Tom
61
Numer
03
Opis fizyczny
s.32-33,tab.,fot.
Twórcy
autor
Piesiewicz H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4b63c45a-c5ce-4b53-8c66-9b3e10b0a708
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.