Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2017
|
16
|
2
|
Tytuł artykułu
Lactose-free frozen yogurt: production and characteristics
Autorzy
Skryplonek K.
,
Gomes D.
,
Viegas J.
,
Pereira C.
,
Henriques M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2017
Tom
16
Numer
2
Opis fizyczny
p.171-179,fig.,ref.
Twórcy
autor
Skryplonek K.
Department of Dairy Technology and Food Storage, West Pomeranian University of Technology, Papieza Pawla VI 3, 71-459 Szczecin, Poland
autor
Gomes D.
Department of Food Science and Technology, Polytechnic Institute of Coimbra, College of Agriculture, Bencanta 3045-601, Coimbra, Portugal
autor
Viegas J.
Department of Food Science and Technology, Polytechnic Institute of Coimbra, College of Agriculture, Bencanta 3045-601, Coimbra, Portugal
autor
Pereira C.
Department of Food Science and Technology, Polytechnic Institute of Coimbra, College of Agriculture, Bencanta 3045-601, Coimbra, Portugal
autor
Henriques M.
Department of Food Science and Technology, Polytechnic Institute of Coimbra, College of Agriculture, Bencanta 3045-601, Coimbra, Portugal
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.AFS.0478
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4b5cc1bc-a732-43e7-9253-b55a8c5a55bd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.