PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2015 | 23 | 6 |

Tytuł artykułu

Ocena organoleptyczna różnych gatunków mięsa poddanych grillowaniu

Warianty tytułu

EN
Organoleptic evaluation of different types of meat treated with grilling

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

23

Numer

6

Opis fizyczny

s.405-408,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Wydział Nauki o Żywności, Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl.Cieszyński 1, 10-718 Olsztyn
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl.Cieszyński 1, 10-718 Olsztyn
  • Wydział Nauki o Żywności, Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl.Cieszyński 1, 10-718 Olsztyn
  • Zakład Technologii Żywności, Wydział Rolnictwa i Biotechnologii, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Ks.Kordeckiego 20, 85-225 Bydgoszcz
autor
  • Zakład Technologii Żywności, Wydział Rolnictwa i Biotechnologii, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Ks.Kordeckiego 20, 85-225 Bydgoszcz
autor
  • Zakład Technologii Żywności, Wydział Rolnictwa i Biotechnologii, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Ks.Kordeckiego 20, 85-225 Bydgoszcz
autor
  • Zakład Chemii Rolnej, Katedra Chemii Środowiska, Wydział Rolnictwa i Biotechnologii, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Seminaryjna 5, 85-326 Bydgoszcz
autor
  • Zakład Chemii Rolnej, Katedra Chemii Środowiska, Wydział Rolnictwa i Biotechnologii, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Seminaryjna 5, 85-326 Bydgoszcz

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4b4d6417-118e-47d8-abdf-5006d74f443a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.