PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 74 | 04 |

Tytuł artykułu

Dobrze zaprojektowane. Podstawowe zasady prawidłowej organizacji pomieszczeń zakładów gastronomicznych

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

74

Numer

04

Opis fizyczny

s.8-9

Twórcy

  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4af7246c-2613-4eeb-a11c-3e06772f91a7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.