Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Biochimica Polonica
2018
|
65
|
S2
|
Tytuł artykułu
MicroLC-SWATH-MS proteome profiling of fresh-frozen normal and cancerous human breast tissue
Autorzy
Macur K.
,
Lewandowska A.E.
,
Fel A.
,
Oldziej S.
,
Skokowski J.
,
Baczek T.
,
Czaplewska P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Biochimica Polonica
Rocznik
2018
Tom
65
Numer
S2
Opis fizyczny
p.124
Twórcy
autor
Macur K.
Core Facility Laboratories, Intercollegiate Faculty of Biotechnology University of Gdansk and Medical University of Gdansk, Gdansk, Poland
autor
Lewandowska A.E.
Laboratory of Biopolymer Structure, Intercollegiate Faculty of Biotechnology University of Gdansk and Medical University of Gdansk, Gdansk, Poland
autor
Fel A.
Laboratory of Biopolymer Structure, Intercollegiate Faculty of Biotechnology University of Gdansk and Medical University of Gdansk, Gdansk, Poland
autor
Oldziej S.
Laboratory of Biopolymer Structure, Intercollegiate Faculty of Biotechnology University of Gdansk and Medical University of Gdansk, Gdansk, Poland
autor
Skokowski J.
Department of Surgical Oncology, Medical University of Gdansk, Gdansk, Poland
autor
Baczek T.
Department of Pharmaceutical Chemistry,Medical University of Gdansk, Gdansk, Poland
autor
Czaplewska P.
Core Facility Laboratories, Intercollegiate Faculty of Biotechnology University of Gdansk and Medical University of Gdansk, Gdansk, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4abddf0c-8d53-45b6-875f-000295bde735
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.