Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Zmiany w ustawie o terminach zapłaty w transakcjach handlowych - czy będą skuteczne?
(
Szczepanska I.
)
artykuł:
Wady w produkcji lodów i mlecznych deserów mrożonych - przyczyny oraz zapobieganie
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Światowe Forum Mleczarskie/Kongres EDA Ljubljana 2012. Konsekwencje likwidacji systemu kwotowania mleka w UE
(
Murawski M.
)
artykuł:
Korozja urządzeń ze stali odpornych na korozję w mleczarstwie
(
Marjanowski J.
)
artykuł:
Debata mleczarska
(
Rymanowski P.
)
artykuł:
Nowe standardy higieny i bezpieczeństwa żywności w UE
(
BL
)
artykuł:
Wpływ mikrostruktury na właściwości organoleptyczne i teksturę lodów
(
Skrzypczak K.
,
Gustaw W.
)
artykuł:
Wpływ dodatku ziołowego na jakość cytologiczną mleka
(
Brzozowska J.
)
artykuł:
Najnowocześniejsza na świecie linia do produkcji serów z przerostem pleśni w Spółdzielni Mleczarskiej LAZUR w Nowych Skalmierzycach
(
Michas Z.
,
Gesicka M.
,
Derengiewicz W.
,
Izbicki T.
)
artykuł:
Złote Medale Polagra-Food 2012
(
AC
)
artykuł:
Mleko ekologiczne a konwencjonalne - różnice w wartości odżywczej
(
Rembialkowska E.
,
Zalecka A.
)
artykuł:
X Jubileuszowe Forum Spółdzielczości Mleczarskiej
(
AC
)
artykuł:
I Warszawska Giełda Produktu Tradycyjnego - Nabiał
(
AC
)
artykuł:
Systemy logistyczne na rynku mleczarskim
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Aspekty socjologiczne w zrównoważonej gospodarce energią
(
Budny J.
)
artykuł:
Wybrane aspekty związane ze spożyciem deserów
(
Kusmierczyk M. E.
,
Ciborska J.
)
artykuł:
Dodatki szyte na miarę. Działamy z odpowiedzialnością i z pasją
(
Rogiewicz M.
)
artykuł:
Rynek lodów w Polsce
(
Szajner P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.