PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 15 | 3 |

Tytuł artykułu

Legume seeds and cereal grains’ capacity to accumulate iron while sprouting in order to obtain food fortificant

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

15

Numer

3

Opis fizyczny

p.333-338,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Food Biochemistry and Analysis, Poznan University of Life Sciences, Mazowiecka 48, 60-623 Poznan, Poland
autor
  • Department of Human Nutrition and Hygiene, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
  • Department of Human Nutrition and Hygiene, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
  • Department of Food Biochemistry and Analysis, Poznan University of Life Sciences, Mazowiecka 48, 60-623 Poznan, Poland
  • Institute of Bioorganic Chemistry, Polish Academy of Sciences, Noskowskiego 12/14, 61-704 Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-49ff6301-fbfd-44a1-9088-155cc14afccd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.