Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Restauracja. Pismo Biznesu Gastronomicznego
Rocznik
2013
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Beach bar to przede wszystkim plaża
(
Szubstarski R.
)
artykuł:
Zarzadzanie personelem najważniejszy element sukcesu
(
Podeszewski J.
)
artykuł:
Tablet w lokalu. Jeszcze nowsze nowe technologie
(
Kolakowski W.
)
artykuł:
Nie wyrzucać pieniędzy do kosza. Przechowywanie żywności
(
Patoleta A.
)
artykuł:
Z rynku czystości: Ręce trzeba dezynfekować
(
Klaja M.
)
artykuł:
Społeczność - tak, ale która?
(
Szplit D.
)
artykuł:
Prezentacje
artykuł:
Oddech lata
(
Abramczuk A.
)
artykuł:
Wino kojarzy się z kieliszkiem
(
Walczak J.
)
artykuł:
Woda jak wino
(
Glusman M.
,
Niemczycki M.
,
Klimczewski K.
)
artykuł:
Podróż po kuchni peruwiańsko-boliwijskiej
(
Wronski S.
)
artykuł:
Podstawą jest plan higieny
(
Sergot-Kowalska J.
)
artykuł:
Prawo: HACCP a etyka
(
Terelak-Subramanian J.
)
artykuł:
Bar kanapkowy sposób na dobry biznes
artykuł:
Marrakesh Cafe - wegańsko i bezglutenowo
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.