Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2019
|
26
|
2
|
Tytuł artykułu
Konsumencka ocena jakości potraw oferowanych przez restauracje o charakterze regionalnym
Autorzy
Dziadkowiec J.M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Consumer evaluation of quality meals offered by restaurants of regional nature
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2019
Tom
26
Numer
2
Opis fizyczny
s.136-151,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dziadkowiec J.M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4987c7de-6a60-46eb-8de9-49acaa5d2972
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.