Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2012
Tom
56
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Poradnik młynarza. Rozdział 1. Przygotowanie surowca do przemiału. 1.8. Nowe techniki przygotowania ziarna pszenicy do przemiału gwarancją jakości przetworów
(
Jurga R.
)
artykuł:
Święty Marcin i "świętomarcińskie rogale"
(
Kaminska M.
)
artykuł:
Aktualna sytuacja na rynku pszenicy i mąki pszennej
(
Gorniak W.
)
artykuł:
Konsumpcja pieczywa i produktów zbożowych w Polsce w latach 1990-2011
(
Swietlik K.
)
artykuł:
Jakość ziarna pszenicy zebranego w 2012 roku w wybranych krajach członkowskich Unii Europejskiej
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Sytuacja na rynku zbożowych surowców paszowych i produkcji pasz
(
Jurga R.
)
artykuł:
Zwiększenie produkcji i konsumpcji mąk i pieczywa całoziarnowego - promowane przez PZPRZ
(
Jurga R.
)
artykuł:
Wartość odżywcza i zdrowotna owsa oraz wykorzystanie produktów owsianych
(
Jurga R.
)
artykuł:
"Logistyka na rynku zbożowo-młynarskim"
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Długoterminowe zmiany na światowych rynkach surowców rolnych - główne przyczyny wysokich i zmiennych cen
(
Kolesnikow M.
)
artykuł:
Rozwój sytuacji podażowo-popytowej i cenowej w roku 2012/2013
(
Borek M.
)
artykuł:
Pszenica orkisz - wartość żywieniowa i wypiekowa oraz możliwości wykorzystania przetworów
(
Jurga R.
)
artykuł:
Określenie wpływu dodatku kwasu askorbinowego na wybrane cechy jakościowe błyskawicznych makaronów ekstrudowanych
(
Jurga R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.