Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Życie Weterynaryjne
2011
|
86
|
04
|
Tytuł artykułu
Wirusologia żywności. Część I. Czynniki wirusowe przenoszone z żywnością
Autorzy
Rzezutka A.
Warianty tytułu
EN
Food virology. Part I. Viruses transmitted by food
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
wirusologia
zywnosc
choroby przenoszone droga pokarmowa
enterowirusy
transmisja wirusow
infekcja wirusowa
patogeneza
monitoring zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Życie Weterynaryjne
Rocznik
2011
Tom
86
Numer
04
Opis fizyczny
s.311-313,bibliogr.
Twórcy
autor
Rzezutka A.
Zakład Wirusologii Żywności i Środowiska - Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy, Al.Partyzantów 57, 24-100 Puławy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-48ef0a69-0edd-4bfb-b3b6-155353a7fcbb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.