Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
1979
|
15(204)
|
Tytuł artykułu
Wpływ mrożenia w ciekłym azocie i metodą owiewową na jakość mrożonych malin
Autorzy
Lenartowicz W.
,
Plocharski W.
,
Piotrowski J.
Warianty tytułu
RU
Vliyaniye zamorazhivaniya v zhidkom azote i produvki vozdukhom na kachestvo zamorozhennoy maliny
EN
Effect of freezing in liquid nitrogen and it freezing tunels on the quality of raspberries
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
Rocznik
1979
Numer
15(204)
Opis fizyczny
s.333-342,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lenartowicz W.
Instytut Sadownictwa w Skierniewicach, Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Plocharski W.
Instytut Sadownictwa w Skierniewicach, Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Piotrowski J.
Instytut Sadownictwa w Skierniewicach, Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-48a7b520-1606-4208-8230-2f5b5b3343b7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.