Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2020
|
10
|
Tytuł artykułu
Mięso in vitro - aspekty ekologiczne, etyczne i technologiczne
Autorzy
Mroczek J.R.
,
Mroczek K.
Warianty tytułu
EN
In vitro meat - ecological, ethical and technological aspects
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2020
Numer
10
Opis fizyczny
s.14,16-17
Twórcy
autor
Mroczek J.R.
Instytut Technologii Żywności i Żywienia, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
Mroczek K.
Instytut Technologii Żywności i Żywienia, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-485db3b2-7b7e-4f5f-be16-2d5c71625662
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.