Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
2020
|
602
|
Tytuł artykułu
The effect of carrier type and antioxidant on stability of β-carotene microencapsulated by spray drying
Autorzy
Dluzewska E.
,
Florowska A.
,
Maszewska M.
,
Rusek J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ rodzaju nośnika i zastosowanego przeciwutleniacza na stabilność β-karotenu mikrokapsułowanego metodą suszenia rozpyłowego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
gum arabic
beta-carotene
maltodextrin
microencapsulation
rosemary
PL
guma arabska
beta-karoten
maltodekstryny
mikrokapsulkowanie
rozmaryn
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
2020
Tom
602
Opis fizyczny
p.13-24,fig.,ref.
Twórcy
autor
Dluzewska E.
WULS-SGGW, Institute of Food Sciences
autor
Florowska A.
WULS-SGGW, Institute of Food Sciences
autor
Maszewska M.
WULS-SGGW, Institute of Food Sciences
autor
Rusek J.
WULS-SGGW, Institute of Food Sciences
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/ZPPNR.2020.602.12
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-482d2085-c0e8-4fe5-8f8d-6ab450290b00
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.