Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
2011
|
38
|
2
|
Tytuł artykułu
Wpływ rodzaju podłoża w boksach legowiskowych na komfort wypoczynku krów oraz poziom komórek somatycznych w mleku
Autorzy
Kaczor A.
,
Paschma J.
,
Olszewski A.
,
Paraponiak P.
Warianty tytułu
EN
Effect of flooring type in lying boxes on resting comfort of cows and milk somatic cell count
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
chow zwierzat
bydlo
krowy mleczne
warunki utrzymania zwierzat
boksy legowiskowe
sciolka
piasek
mieszanina slomy i wapna poflotacyjnego
temperatura podloza
wilgotnosc podloza
komfort wypoczynku
zachowanie sie zwierzat
mleko
jakosc
jakosc mikrobiologiczna
liczba komorek somatycznych
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
2011
Tom
38
Numer
2
Opis fizyczny
s.245-255,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kaczor A.
Dział Technologii, Ekologii i Ekonomiki Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Paschma J.
Dział Technologii, Ekologii i Ekonomiki Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Olszewski A.
Zakład Doświadczalny Instytutu Zootechniki Państwowego Instytutu Badawczego, Kołbacz Sp. z o.o., 74-106 Stare Czarnowo
autor
Paraponiak P.
Dział Technologii, Ekologii i Ekonomiki Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-48185288-6ff5-4eeb-9f82-a222a1aafdc5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.