Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2010
|
58
|
11
|
Tytuł artykułu
Przepisy Sebastiana Szmyda
Autorzy
Szmyd S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
torty
miod
imbir
wykonanie
dekoracje cukiernicze
czekolada
orzechy
kakao
receptury
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2010
Tom
58
Numer
11
Opis fizyczny
s.96,rys.,fot.
Twórcy
autor
Szmyd S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-47b54472-08fa-4e08-aedf-ef3ca0549641
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.