Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2016
|
23
|
6
|
Tytuł artykułu
Ocena właściwości przeciwutleniających cydrów
Autorzy
Kwasniewska D.
,
Wieczorek D.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Assessment of antioxidant properties of ciders
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
napoje alkoholowe
cydr
polifenole
zawartosc polifenoli
wlasciwosci przeciwutleniajace
metoda FRAP
metoda DPPH
metoda Folina-Ciocalteu'a
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2016
Tom
23
Numer
6
Opis fizyczny
s.80-89,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kwasniewska D.
Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej, Wydział Towaroznawstwa, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, al.Niepodległości 10, 61-875 Poznań
autor
Wieczorek D.
Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej, Wydział Towaroznawstwa, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, al.Niepodległości 10, 61-875 Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/zntj/2016/109/163
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4792bb30-c529-4c3d-b074-491577c0c061
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.