Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
1984
|
11
|
1
|
Tytuł artykułu
Mieszanki pełnoporcjowe z dużym udziałem poekstrakcyjnych śrut rzepakowych z odmian Start 0,0 i Quinta w żywieniu kurcząt rzeźnych
Autorzy
Fritz Z.
,
Kinal S.
,
Jamroz D.
,
Schleicher A.
,
Jarosz L.
Warianty tytułu
EN
Complete rations of high content of oilmeals of rape seeds of Start 0,0 and Quinta varieties in feeding broiler chickens
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
DE
RU
Słowa kluczowe
PL
drob
kurczeta rzezne
zywienie zwierzat
mieszanki pelnoporcjowe
komponenty mieszanek
zamienniki sruty sojowej
rzepak Quinto
rzepak Start
sruta rzepakowa
udzial procentowy
wartosc pokarmowa
wyniki produkcyjne
masa ciala
zuzycie paszy na 1 kg przyrostu
wykorzystanie paszy
tuszki drobiowe
dysekcja
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
1984
Tom
11
Numer
1
Opis fizyczny
s.105-117,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Fritz Z.
Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
autor
Kinal S.
Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
autor
Jamroz D.
Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
autor
Schleicher A.
Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
autor
Jarosz L.
Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-46835c42-516c-4e6d-a545-59041a9ad18b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.