Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2014
|
58
|
07-08
|
Tytuł artykułu
Owoce jagodowe - doskonałe źródło składników funkcjonalnych do napojów oraz na przetwory. Cz.II. Owoce czarne
Autorzy
Bogacz K.
Warianty tytułu
EN
Berries - perfect for processing and as a source of functional ingredients for beverages. Part II - Black berries fruits
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
owoce jagodowe
skladniki funkcjonalne
napoje owocowe
przetwory owocowe
napoje funkcjonalne
porzeczka czarna
Ribes nigrum
aronia czarnoowocowa
Aronia melanocarpa
borowka czarna
Vaccinium corymbosum
jezyna
Rubus
bez czarny
Sambucus nigra
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2014
Tom
58
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.30-31,fot.
Twórcy
autor
Bogacz K.
AKB Consulting
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-45f1e8d4-7b5f-4471-b522-c2c95de4946d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.