Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2025
|
30
|
1
|
Tytuł artykułu
Nutritional evaluation of beef-bone broth products: Focus on calcium, phosphorus, and magnesium content
Autorzy
Choi M.-K.
,
Kim M.-H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2025
Tom
30
Numer
1
Opis fizyczny
p.115-127,ref.
Twórcy
autor
Choi M.-K.
Department of Food and Nutrition, Kongju National University, Yesan, Republic of Korea
autor
Kim M.-H.
Department of Food and Nutrition, Kongju National University, 54 Daehak-ro, Yesan-gun, Chungnam, 32439, Republic of Korea
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2024.29.3.3399
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-45cf373f-264e-45a8-b6d6-d0196c8c8412
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.