PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1962 | 13 | 4 |

Tytuł artykułu

Wyniki badań nad uzupełnianiem białek mąk żytnich niektórymi produktami spożywczymi

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Rezultaty issledovanijj po belkovojj dobavke pzhanykh muk drugimi pishhevymi produktami
EN
Results of studies on protein supplementation of rye flours with some other food products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

13

Numer

4

Opis fizyczny

s.415-425,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-45b6bcf1-a667-4e21-a316-4f01556757e7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.