PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1980 | 01 |

Tytuł artykułu

Wpływ czynników technologicznych na jakość i reologiczne właściwości jogurtu

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

01

Opis fizyczny

s.11-13,tab.,wykr.

Twórcy

autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, ART Olsztyn, Olsztyn
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, ART Olsztyn, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-458d1e3c-87cf-4be2-9f8d-48d5366e73d0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.