PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 14 | 1 |

Tytuł artykułu

The fatty acid profile of meat of sucling lambs from ewes fed rapessed of suckling lambs from ewes fed rapeseed and linseed

Warianty tytułu

PL
Profil kwasów tłuszczowych mięsa jagniąt ssących matki otrzymujące w dawce nasiona rzepaku i lnu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

14

Numer

1

Opis fizyczny

p.223-226,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Animal Genetic and Breeding, National Research Institute of Animal Prodyction, Experimental Station Koluda Wielka, 88-160 Janikowo, Poland
autor
  • Meat and Fat Research Institute, Jubilerska 4, 04-190 Warsaw, Poland
autor
  • Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition, Polish Academy of Sciences, 05-110 Jablonna, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4583c74b-19b1-427b-9eb5-2e0613b46230
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.