Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
1979
|
15(204)
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie ciekłego azotu do schładzania i mrożenia mięsa drobiowego
Autorzy
Eljasiak J.
,
Kondratowicz J.
,
Dobrzycki J.
Warianty tytułu
RU
Ispol'zovaniye zhidkogo azota dlya okhlazhdeniya i zamorozki myasa ptitsy
EN
Use of liquid nitrogen for cooling and freezing of poultry meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
Rocznik
1979
Numer
15(204)
Opis fizyczny
s.303-316,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Eljasiak J.
Instytut Hodowli i technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Kondratowicz J.
Instytut Hodowli i technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Dobrzycki J.
Instytut Hodowli i technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-450f061d-9ffd-4ec7-a00f-6e5c0fbbb08a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.