Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
2003
|
10
|
4
|
Tytuł artykułu
Wpływ polimorfizmu genu RYR1 i MYF4 na mięsność i jakość mięsa tuczników mieszańców
Autorzy
Rybarczyk A.
,
Pietruszka A.
,
Kortz J.
,
Czarnecki R.
Warianty tytułu
EN
The effect of ryr1 and myf4 gene polymorphism on the leanness and meat quality in crossbred porkers
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2003
Tom
10
Numer
4
Opis fizyczny
s.385-391,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rybarczyk A.
Katedra Oceny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolnicza, ul. Dr Judyma 24, 71-460 Szczecin
autor
Pietruszka A.
Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Akademia Rolnicza ul. Dr Judyma 10, 71-460 Szczecin
autor
Kortz J.
Katedra Oceny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolnicza, ul. Dr Judyma 24, 71-460 Szczecin
autor
Czarnecki R.
Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Akademia Rolnicza ul. Dr Judyma 10, 71-460 Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-44e50ad2-ea69-43f6-b0e6-5570afb9135a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.