Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1965
|
14
|
10
|
Tytuł artykułu
Przegląd Dokumentacyjny Przemysłu Mleczarskiego opracowany przez Ośrodek Informacji Instytutu Przemysłu Mleczarskiego. Dodatek do miesięcznika "Przegląd Mleczarski" - październik 1965 r.
Autorzy
St.Sz.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Instytut Przemyslu Mleczarskiego
pismiennictwo
wiedza fachowa
mleczarstwo
technologia zywnosci
technologia produkcji
produkcja mleka
produkcja mleczarska
mleko zbiorcze
mleko spozywcze
przetwory mleczne
mleko w proszku odtluszczone
zywnosc w proszku
sery twarogowe kwasowe
sery miekkie
sery poltwarde
ser Herrgard
ser Svecia
jakosc mleka
pozostalosci antybiotykow
spozycie mleka
bary mleczne
dostawy zywnosci
norma czasu pracy
wystawy gospodarcze
opakowania zywnosci
firma Tetra Pak
innowacje produkcyjne
wynalazcy
Berge Jacques
Anglia
Londyn
Australia
Francja
Szwecja
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1965
Tom
14
Numer
10
Opis fizyczny
s.23-24
Twórcy
autor
St.Sz.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-44bf51f0-183c-491d-9a5a-0975761d8970
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.