Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1969
|
17
|
Tytuł artykułu
Współczynnik rozcieńczenia serum masła a konsystencja masła
Autorzy
Pijanowski E.
,
Chwiej M.
,
Hernik H.
,
Kurlowicz M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RO
Faktor razbavleniya slivochnoy syvorotki i konsistentsiya slivochnogo masla
EN
The coefficient of the dilution of butter serum and the consistency of butter
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1969
Tom
17
Opis fizyczny
s.59-70,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pijanowski E.
Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego SGGW, Warszawa
autor
Chwiej M.
Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego SGGW, Warszawa
autor
Hernik H.
Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego SGGW, Warszawa
autor
Kurlowicz M.
Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego SGGW, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-44457311-3cce-4bcb-8a0a-9cf0ffa7164e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.