Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
Bioavailability of anthocyanins from red cabbage products
Autorzy
Wiczkowski W.
,
Topolska J.
,
Szawara-Nowak D.
,
Ornatowska A.
,
Piskula M. K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
bioavailability
anthocyanin
red cabbage
product
absorption
human metabolism
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.21
Twórcy
autor
Wiczkowski W.
Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Topolska J.
autor
Szawara-Nowak D.
autor
Ornatowska A.
autor
Piskula M. K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-44348f02-800c-420a-b61c-b9d7d2fa54b7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.