PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 08 |

Tytuł artykułu

Chemiczne aspekty higieny żywności cz.12. Chemiczne związki szkodliwe w mleku i produktach mleczarskich w wyniku stosowania substancji myjących i dezynfekujących (sanitujących)

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Chemical aspects of food hygiene part 12. Harmful chemical compounds in milk and dairy products - residues of cleaning and disinfecting agents (sanitizers)

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

08

Opis fizyczny

s.3-10,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-440b9cec-503b-4858-a215-d4814aa625d8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.