Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1969
|
18
|
06
|
Tytuł artykułu
Ciągły wyrób sera metodą IPM-3
Autorzy
Swiatek A.
Warianty tytułu
RU
Potochnoe proizvodstvo syra metodom IPM-3
EN
The IPM-3 method of continuous cheese-making
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
serowarstwo
produkcja serow
produkcja ciagla
sery podpuszczkowe
ziarno serowe
kazeina
parakazeina
koloidy
urzadzenia produkcyjne
reaktory enzymatyczne
koagulatory
aglomeratory
schemat budowy
procesy technologiczne
schematy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1969
Tom
18
Numer
06
Opis fizyczny
s.18-19,rys.,fot.
Twórcy
autor
Swiatek A.
Instytut Przemysłu Mleczarskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-44047753-c757-43cb-a008-6c2e3d22f0d1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.