Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Agribusiness and Rural Development
2015
|
4[38]
|
Tytuł artykułu
Motywy wyboru żywności przez konsumentów soków – badania pilotażowe
Autorzy
Wlodarska K.
,
Pawlak-Lemanska K.
,
Gorecki T.
,
Sikorska E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Food choice motives of juices' consumers – pilot studies
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
soki
kryteria wyboru
motywy
konsumenci
badania pilotazowe
kwestionarusz wyboru zywnosci
rynek sokow
konfirmacyjna analiza czynnikowa
eksploracyjna analiza czynnikowa
hierarchiczna analiza skupien
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Agribusiness and Rural Development
Rocznik
2015
Numer
4[38]
Opis fizyczny
s.839-847,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wlodarska K.
Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, al.Niepodległości 10, 61-875 Poznań
autor
Pawlak-Lemanska K.
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Poznan
autor
Gorecki T.
Uniwersytet im.A.Mickiewicza w Poznaniu, Poznań
autor
Sikorska E.
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/JARD.2015.87
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-43e0687e-fb9c-4cfd-82b0-2822971014d9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.