Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
07-08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07-08
artykuł:
Sytuacja na rynku piekarsko-cukierniczym
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Stracciatella i cremino. Klasyki lodowe
(
Nowicka B.
)
artykuł:
Jak rozwijać biznes piekarniczy w czasach dużęj konkurencji? Cz.III. Skuteczna komunikacja marketingowa
(
Malicki M.
)
artykuł:
Jak uatrakcyjnić wyroby czekoladowe? Kolory natury w czekoladzie
(
Lawrowski P.
)
artykuł:
Jak wzbogacić smak i aromat pieczywa? Słód i ekstrakty słodowe w piekarstwie
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Korowaj. Tradycyjne obrzędowe pieczywo
(
Ejsmont J.
)
artykuł:
Smak egzotyki
artykuł:
Ostatni weekend wakacji - koniecznie w Jaworze! Święto chleba i piernika 2018
artykuł:
Leonardo Ceschin lodziarz czy artysta?
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Targi dobre jak chleb. Polagra Tech 2018
artykuł:
Kompleksowa produkcja: od ziarna do czekolady
artykuł:
Biancomangiare. Elegancja " białego jedzenia"
(
Hotlinska J.
)
artykuł:
Witryny chłodnicze. Jakie zabudowy wybrać?
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Co zamiast żelatyny? Zdrowe i smaczne zamienniki
(
Habryka C.
)
artykuł:
Stopień stemperowania czekolady, czyli jak kontrolować jakość naszego produktu?
artykuł:
Sprawne zarządzanie wymagającym biznesem
artykuł:
Masło kontra margaryna. Zastosowanie i rola tłuszczów piekarskich
(
Pycia K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.