Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2012
Tom
66
Numer
01-02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01-02
artykuł:
Kawowe rewolucje
(
Moczydlowski M.
)
artykuł:
Tajemnica sztuki barmanów w swietle reflektorów. Paszport kulinarny
(
Serwatowski W.
)
artykuł:
Śródziemnomorski symbol długowieczności. Gatunki oraz zastosowanie kulinarne oliwek (I)
(
Kolanowski W.
)
artykuł:
Wstąp do Hadesu
(
D.M.
)
artykuł:
Stawiamy na edukację. Wielkie otwarcie w Suwałkach
(
Tutak-Suchowier D.
)
artykuł:
Rozsmakuj się w serach. Wartość odżywcza i wykorzystanie kulinarne serów kozich i owczych
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Zupa zamiast obiadu
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
(
DM
)
artykuł:
Chilijskie Carmenere. Nie każde wino czerwone musi być Cabernetem...
(
winny maniak
)
artykuł:
Mała Italia
artykuł:
Sukces w wielkim mieście
(
DM
)
artykuł:
Mocne kości dzięki diecie
(
Siemianowski K.
)
artykuł:
Dodatkowy sposób na gości. Marketingowa wartość dodana w hotelarstwie (VI)
(
Kowalik A.
)
artykuł:
Toast za Nowy Rok
(
Majda D.
)
artykuł:
Pod baobabem
(
DM
)
artykuł:
Walka o puchar Mazowsza. Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny
(
Michalski A.
)
artykuł:
Z Istrii i okolic. Wina słoweńskie w szerokim wyborze
(
winny maniak
)
artykuł:
Magazynowanie surowców i potraw
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Technologia sous vide
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Odkryli smak sukcesu. Krakowskie Targi HORECA
artykuł:
Bogatsi, ale czy zdrowsi?
(
AW
)
artykuł:
Polska gęś na stołach w Małopolsce
(
Bobek M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.