PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1978 | 29 | 2 |

Tytuł artykułu

Przeżywalność paleczek Salmonella w makaronach

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Survival time of Salmonellae in spaghetti

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

29

Numer

2

Opis fizyczny

s.135-137,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zaklad Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zaklad Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4308762b-43cb-4df3-87b8-d4e6f449bcd8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.