Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1978
|
29
|
2
|
Tytuł artykułu
Przeżywalność paleczek Salmonella w makaronach
Autorzy
Maciejska K.
,
Burzynska H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Survival time of Salmonellae in spaghetti
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
mikrobiologia zywnosci
Salmonella
bakterie
przezywalnosc
makarony
przechowywanie zywnosci
temperatura przechowywania
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1978
Tom
29
Numer
2
Opis fizyczny
s.135-137,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Maciejska K.
Zaklad Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Burzynska H.
Zaklad Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4308762b-43cb-4df3-87b8-d4e6f449bcd8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.