Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2009
|
13
|
01-02
|
Tytuł artykułu
Melamina. Kolejne zagrożenie w produkcji żywności?
Autorzy
Kot M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tworzywa sztuczne
melamina
zywnosc
zawartosc melaminy
proszek do pieczenia
lancuchy pokarmowe
pasze
Chiny
zanieczyszczenia zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2009
Tom
13
Numer
01-02
Opis fizyczny
s.42,44,46,fot.
Twórcy
autor
Kot M.
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-42a87277-f19a-4cd0-9fec-c5694fef3c5f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.