Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1984
|
38
|
4
|
Tytuł artykułu
Zawartość składników podstawowych
Autorzy
Secomska B.
,
Kunachowicz H.
,
Jelinska M.
,
Lemieszek A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
zywienie zbiorowe
stolowki pracownicze
wartosc odzywcza
wartosc energetyczna
obiady
wyniki badan
zawartosc bialka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1984
Tom
38
Numer
4
Opis fizyczny
s.10-13,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Secomska B.
Zakład Wartości Odżywczych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Kunachowicz H.
Zakład Wartości Odżywczych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Jelinska M.
Zakład Wartości Odżywczych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Lemieszek A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4236a8d1-e0b3-47d4-9aa0-01618c8659b5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.