PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2022 | 27 | 3 |

Tytuł artykułu

Goose meat as a nutritional source of dietary selenium

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

27

Numer

3

Opis fizyczny

p.521-531,fig.

Twórcy

autor
  • Department of Food Technology and Nutrition, Faculty of Production Engineering, Wrocław University of Economics and Business, Komandorska 118-120, 53-345 Wroclaw, Poland
autor
  • Department of Animal Reproduction Biotechnology and Environmental Hygiene, West Pomeranian University of Technology of Szczecin, Szczecin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-421fb4fd-75fd-4947-9d91-25fa21ade256
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.