Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1991
Tom
45
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Zakażenia bakteryjne w procesie produkcji cukru
(
Trojanowska K.
,
Giebel K.
,
Bienkowska T.
)
artykuł:
DDT i HCH w wybranych elementach kulinarnych z tusz wieprzowych i wołowych z dwóch rejonów Polski
(
Smoczynski S. S.
,
Trawinski J.
)
artykuł:
Wpływ Kaptanu i Nogosu na wzrost aktywności drożdży Saccharomyces cerevisiae
(
Giebel H.
,
Trojanowska K.
,
Siwek S.
)
artykuł:
Wykorzystanie metody woltamperometrii inwersyjnej do oznaczania śladowych ilości jonów ołowiu (II), kadymu (II), cynku (II) i miedzi (II) w napojach i sokach owocowych
(
Maslowska J.
,
Wojtysiak K.
)
artykuł:
Kobielatka kawowa - groźny szkodnik kawy zielonej
(
Karnkowski W.
)
artykuł:
Drobnoustroje chorobotwórcze z rodzaju Listeria. Cz.II. Niekonwencjonalne, nowoczesne metody oznaczania Listerii spp. w produktach żywnościowych
(
Jedrychowski L.
,
Smolinska L.
)
artykuł:
Badanie efektów skażenia cyną i żelazem przetworów owocowych przechowywanych w puszkach blaszanych. Cz.II. Zależność między migracją cyny i żelaza a zmianami wybranych wyznaczników jakości przetworów w puszkach
(
Cichon Z.
,
Kolek Z.
)
artykuł:
Mikrobiologiczna i organoleptyczna jakość sera gouda wyprodukowanego z mleka o różnym dodatku azotanu potasu
(
Przybylowski P.
,
Smiechowska M.
,
Steinka I.
)
artykuł:
Urządzenia do mycia i dezynfekcji tanków
(
Lenart A.
)
artykuł:
Dozowanie lepkich komponentów żywności pompą zębatą
(
Wagrowski Z.
,
Gogolewski M.
,
Mroczkowski M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.