Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Metody pakowania mięsa i wyrobów mięsnych
(
Sobczak P.
,
Zukiewicz-Sobczak W.
,
Tokarski D.
,
Adamowicz-Logwinska I.
)
artykuł:
Kiełbasy niepeklowane Polski i świata
(
Jaworski W.
)
artykuł:
Bakterie Brochothrix thermosphacta i możliwość ich rozwoju w surowcach oraz przetworach mięsnych
(
Hac-Szymanczuk E.
,
Cegielka A.
,
Piwowarek K.
)
artykuł:
Pozostałości antybiotyków w tkankach zwierzęcych na terenie monitorowanym przez ZHW w Olsztynie
(
Bala A.
,
Mituniewicz T.
)
artykuł:
Wina różowe
(
winny maniak
)
artykuł:
Gdzie zaczynać? Edukacja i kariera potencjalnego sukcesora
(
Gierczak-Grupinska K.
)
artykuł:
Opakowania stosowane w przemyśle mięsnym
(
Nowacka M.
,
Swircz K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.