Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Wytwarzanie kumysu i jego charakterystyka
(
Dankow R.
,
Pikul J.
,
Teichert J.
,
Cais-Sokolinska D.
)
artykuł:
Odpowiadamy na pytania Czytelników. W zakładzie mamy certyfikowany system BRC oraz ISO 22000. Jeden z naszych strategicznych klientów wymaga od nas wprowadzenia detektora X-ray do wykrywania ciał obcych w naszych wyrobach. Co trzeba wziąć pod uwagę przy planowaniu zakupu takiego urządzenia? Co powinniśmy wiedzieć na temat detektora i co uwzględnić przy opracowywaniu specyfikacji na to urządzenie? Czy te urządzenia są bezpieczne dla pracowników? Na pytanie Czytelnika odpowiedział...
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Solenie serów - temat zaniedbywany w minionych dziesięcioleciach
(
Zgorzynski P.
)
artykuł:
Sód w żywieniu
(
Ciborska J.
)
artykuł:
Zagrożenia bezpieczeństwa żywności - nadzór nad ciałami obcymi
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Składniki żywności - aktualne wymagania prawne
artykuł:
Chemiczne aspekty higieny żywności - cz.16. Antybiotyki i leki weterynaryjne jako potencjalne chemiczne zanieczyszczenie mleka i produktów mlecznych
(
Smoczynski S. S.
)
artykuł:
Recepta na skutecznego sprzedawcę
(
Kasperuk K.
)
artykuł:
Skup mleka w Polsce w 2015 r. wg województw na podstawie miesięcznych danych meldunkowych GUS
(
Sałacki K.
)
artykuł:
Charakterystyka żywieniowa i organoleptyczna masła wyprodukowanego metodą tradycyjną "domową" i przemysłową
(
Spiel J.
,
Bulak K.
)
artykuł:
Czynniki wpływające na jakość solanki w produkcji serów
(
Chojnowski W.
)
artykuł:
Technologie mleczarskie z wykorzystaniem solanki
(
Bohdziewicz K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.