PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2003 | 1 |

Tytuł artykułu

Charakterystyka związków biologicznie aktywnych marchwi

Warianty tytułu

EN
Characteristics of biologically active compounds of carrot

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

1

Opis fizyczny

s.237-239,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Katedra Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
  • Katedra Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Katedra Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-400a598c-966f-47a4-b0f5-918354d17946
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.