Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2009
|
30
|
Tytuł artykułu
Rynek produktów regionalnych wytwarzanych przez gospodarstwa agroturystyczne - stan i perspektywy
Autorzy
Radzyminska M.
,
Smoczynski S.S.
,
Staniewska K.
,
Garbowska B.
,
Gatarska A.
,
Jakubowska D.
Warianty tytułu
EN
The market of regional products manufactured by agritourist farms - the present state and outlook for the future
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Warmia
Mazury
gospodarstwa agroturystyczne
produkty regionalne
rynek produktow regionalnych
stan obecny
perspektywy
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2009
Numer
30
Opis fizyczny
s.57-63,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Radzyminska M.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Smoczynski S.S.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Staniewska K.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Garbowska B.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Gatarska A.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Jakubowska D.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3f666708-3b80-4dd7-85e2-d7eef5c0f770
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.