Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2014
Tom
68
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Różnice między gospodarką żywnościową USA i UE
artykuł:
Ochrona przedsiębiorców w ustawie o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. Konkurencja na rynku
(
Wrzesniewska-Wal I.
)
artykuł:
Identyfikowalność zewnętrzna - nowe wymaganie dla rybołówstwa i akwakultury
(
Sokolowski G.
)
artykuł:
Oświadczenia zdrowotne dotyczące probiotyków. Aktualny stan prawny
(
Osęka G.
)
artykuł:
Analiza ofert pracy w przemyśle spożywczym
(
Tyburcy A.
,
Sokal I.
)
artykuł:
Kasza gryczana prażona i nieprażona. Ocena jakości
(
Borkowska B.
,
Robaszewska A.
)
artykuł:
Gronkowace koagulazo-ujemne w żywności - czy to powód do zmartwień?
(
Helak I.
,
Daczkowska-Kozon E. G.
,
Bojko K.
)
artykuł:
Zanieczyszczenie żywności kadmem. Zmiany przepisów
(
Wojciechowska-Mazurek M.
,
Mania M.
,
Szynal T.
,
Strzelecka A.
,
Pawlicka M.
,
Starska K.
)
artykuł:
Polskie firmy spożywcze na rankingowej Liście 2000
(
Drozdz J.
)
artykuł:
Gryka jako żywność ekstrudowana
(
Zelazinski T.
,
Ekielski A.
)
artykuł:
Nowe produkty spożywcze - stan i tendencje rozwojowe
(
Czajkowska K.
,
Kowalska H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.