PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2023 | 37 | 2 |

Tytuł artykułu

Effect of β-glucans on water redistribution and gluten structure in a model dough during the mixing process

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

37

Numer

2

Opis fizyczny

p.151-158,fig.,ref.

Twórcy

  • Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, Doświadczalna 4, 20-290 Lublin, Poland
autor
  • Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 166, 02-787 Warsaw, Poland
autor
  • Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 166, 02-787 Warsaw, Poland
autor
  • Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, Doświadczalna 4, 20-290 Lublin, Poland
autor
  • Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, Doświadczalna 4, 20-290 Lublin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-3e6a333c-17e2-47b9-bb75-f7191a518e2e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.