Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1988
|
23
|
10
|
Tytuł artykułu
Metoda schładzania ryb a ich trwałość
Autorzy
Stodolnik L.
Warianty tytułu
RU
Metod okhlazhdenija ryb i ikh prochnost
EN
The method of fish freezing and its durability
FR
La methode de refroidissement de Poisson et duree de leur conservation
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
FR
Słowa kluczowe
PL
schladzanie
ryby
chlodnictwo
przydatnosc technologiczna
transport morski
rybolowstwo
woda morska
urzadzenia chlodnicze
przechowywanie
halibut
karmazyn
dyfuzja
lod
sorbinian potasu
opakowania prozniowe
atmosfera modyfikowana
zmiany chemiczne
zmiany mikrobiologiczne
zmiany enzymatyczne
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1988
Tom
23
Numer
10
Opis fizyczny
s.15-17,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stodolnik L.
Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Morskiego, Akademia Rolnicza, Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3e485989-cf6b-45d8-a6ec-4568e500621d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.