PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 47 | 3 |

Tytuł artykułu

Profil kwasów tłuszczowych, w tym izomerów trans, w wybranych wyrobach cukierniczych

Warianty tytułu

EN
Fatty acids, in particular trans isomers, profile in selected bakery products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

47

Numer

3

Opis fizyczny

s.295-301,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład i Katedra Bromatologii, Uniwersytet Medyczny im.K.Marcinkowskiego w Poznaniu, ul.Marcelińska 42, 60-354 Poznań
autor
  • Zakład i Katedra Bromatologii, Uniwersytet Medyczny im.K.Marcinkowskiego w Poznaniu, ul.Marcelińska 42, 60-354 Poznań
  • Zakład i Katedra Bromatologii, Uniwersytet Medyczny im.K.Marcinkowskiego w Poznaniu, ul.Marcelińska 42, 60-354 Poznań

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-3d856f3b-54fb-4ed2-aef2-1db0d9da2896
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.