Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2014
|
47
|
3
|
Tytuł artykułu
Profil kwasów tłuszczowych, w tym izomerów trans, w wybranych wyrobach cukierniczych
Autorzy
Boleslawska I.
,
Kosewski G.
,
Przyslawski J.
Warianty tytułu
EN
Fatty acids, in particular trans isomers, profile in selected bakery products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2014
Tom
47
Numer
3
Opis fizyczny
s.295-301,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Boleslawska I.
Zakład i Katedra Bromatologii, Uniwersytet Medyczny im.K.Marcinkowskiego w Poznaniu, ul.Marcelińska 42, 60-354 Poznań
autor
Kosewski G.
Zakład i Katedra Bromatologii, Uniwersytet Medyczny im.K.Marcinkowskiego w Poznaniu, ul.Marcelińska 42, 60-354 Poznań
autor
Przyslawski J.
Zakład i Katedra Bromatologii, Uniwersytet Medyczny im.K.Marcinkowskiego w Poznaniu, ul.Marcelińska 42, 60-354 Poznań
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3d856f3b-54fb-4ed2-aef2-1db0d9da2896
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.